Meghan Markle apariție surpriză la British Fashion Awards 2018

0

După ce a lăudat industria modei din „noua ei casă, Marea Britanie”, Meghan Markle i-a înmânat lui Keller, directorul artistic al Givenchy, premiul de designerul anului pentru vestimentație feminină.

Premiul trebuia oferit de actrița Rosamund Pike, dar după ce aceasta a urcat pe scenă a anunțat că un invitat special i se va alătura pe scenă. Ducesa de Sussex a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră, cu un singur umăr, semnată Givenchy.

Ea a descris-o pe Keller ca „designerul britanic care conduce scena globală a modei cu viziunea și creativitatea ei, dar si cu o amabilitate incredibila”.

Urcând pe scenă, Clare Waight Keller a fost vizibil emoționată de prezența ducesei și a descris surpriza ca fiind „un moment incredibil de special”.

„Această femeie este atât de uimitoare și am avut ocazia să o cunosc pe Meghan la un nivel atât de personal”, a spus designerul în discursul său de acceptare.

În cadrul evenimentului care a strălucit și prin prisma vedetelor care și-au făcut apariția pe covorul roșu, au fost premiați lideri de afaceri, designeri de accesorii și mulți alții. Premiile au sărbătorit cele mai bune creații și inovații în modă, recunoscând creatori excepționali, mărci și întreprinderi de pe tot globul.

Printre marii câștigători ai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.