Meghan Markle a sărbătorit Ziua Mamei printr-o fotografie adorabilă cu bebelușul regal | Străine, Vedete

0

Ducesa de Sussex s-a bucurat pentru prima oară de această zi, celebrată în „Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia și mai multe țări din întreaga Europă”, în data de 12 mai, din calitatea de mămică a micuțului Archie Harrison, conform People.

Aceasta a realizat o fotografie în care ține în mână piciorușele bebelușului său. Imaginea este însoțită de un mesaj ce se adresează mamelor din întreaga lume: „Aducem un omagiu tuturor mamelor – trecute, prezente, care urmează să nască și celor pierdute, dar care nu vor fi niciodată uitate. Vă onorăm și vă sărbătorim pe fiecare”.

În memoria Prințesei Diana, în fundalul ales de Ducii de Sussex pentru fotografie se pot observa flori de nu-mă-uita, preferatele lui Lady Di. Tot ca un tribut adus mamei Prințului Harry, cu aproape un an în urmă, atunci când a avut loc nunta regală, Meghan Markle a ales să-și orneze buchetul de mireasă cu aceleași flori, alături de crenguță de mirt, astilbe, astrantia, lăcrămioare, trandafiri albi. Toate au fost culese din grădina Palatului Kensington de către Prințul Harry.

 

View this post on Instagram

 

Paying tribute to all mothers today – past, present, mothers-to-be, and those lost but forever remembered. We honor and celebrate each and…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.