Meghan Markle a organizat o petrecere cu tematica „Sayonara Zara”, după ce a devenit bogată

0

Înainte de a deveni unul dintre cel mai bine plătite staruri TV, soția Prințului Harry și Ducesă care locuiește într-un palat, Meghan Markle era ca noi toate. Ceea ce însemna, bineînțeles, că își achiziționa anumite piese vestimentare și accesorii de la brand-uri accesibile precum Zara.

Zara, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de modă din lume, ne ispitește constant cu piese cool & glam, însă, atunci când situația financiară îți permite, cu siguranță te orientezi către magazine unde vei plăti sume de cel puțin zece ori mai mari.

La fel a procedat și Meghan Markle după succesul serialului „Suits” în care a jucat timp de șapte ani. Mai mult decât atât, o sursă apropiată Ducesei a dezvăluit pentru Vanity Fair că Meghan a sărbătorit într-un mod inedit momentul în care suma pe care o primea pentru rolul din „Suits” a devenit una consistentă.

Ea a organizat în propria casă o petrecere inedită, pe care a denumit-o „Sayonara Zara”, în cadrul căreia a dăruit invitaților toate hainele din garderoba sa, cu excepția pieselor de designer.

Probabil din acest motiv în zilele de azi nu o vedem pe Meghan purtând decât ținute semnate de designeri precum Ralph Lauren, Stella McCartney, Burberry și Givenchy.

Spre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.