Meghan Markle a născut un băiețel | Străine, Vedete

0

În cursul zilei de luni, 6 mai, Palatul Regal a anunțat faptul că ducesa intrase în travaliu la primele ore ale zilei. Până acum nu se știau detalii despre noul bebeluș regal, mulți crezând că acesta s-a născut deja. Soția Prințului Harry depășise deja termenul de 40 de săptămâni cu aproape o săptămână.

Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Sussex.

Suntem încântați să vă anunțăm că Altețele Lor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex și-au întâmpinat primul născut, în dimineața zilei de 6 mai 2019. Fiul Înălțimilor Lor Regale cântărește 3 kilograme și 250 de grame. Atât Ducesa cât și bebelușul sunt bine și sănătoși, iar cuplul le mulțumește membrilor publicului pentru că le-au împărtășit încântarea și i-au susținut în această perioadă specială din viețile lor. Mai multe detalii vor fi oferite zilele următoare”, este mesajul transmis pe Instagram.

Meghan Markle a născut. Bebelușul este al 7-lea la tron

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în trecut că nu vor să-și expună bebelușul prea mult, preferând să-l prezinte lumii mai târziu, după ce vor apuca să se bucure de el în familie.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru gândurile bune pe care le-au primit de la oamenii din Regatul Unit și din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.