Meghan Markle a născut. Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți

0

Meghan Markle a născut. Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți pentru prima dată, anunțul fiind făcut pe pagina oficială de Instagram.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinții unui băiat. Întreaga lume a așteptat cu nerăbdare nașterea bebelușului regal, după ce timp de mai multe luni toată lumea s-a întrebat dacă cei doi vor avea o fețiță sau un băiețel sau chiar gemeni.

Familia regală a confirmat în luna octombrie că Ducesa de Sussex este însărcinată, anunțul fiind făcut chiar la începutul turneului Ducelui și Ducesei de Sussex, când cei doi ajunseseră în Sydney.

„Înălțimile Lor Regale Ducele și Ducesa de Sussex sunt bucuroși să anunțe că Ducesa de Sussex va avea un copil în primăvara anului 2019. Înălțimile Lor Regale au apreciat tot sprijinul pe care l-au primit de la oameni din întreaga lume de la nunta lor din mai și sunt bucuroși să împărtășească această veste cu publicul’, au scris atunci reprezentanții familiei regale pe platformele sociale.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți la mai puțin de un an de la căsătoria lor, ceremonia impresionantă având loc la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor. Pe același domeniu Ducele și Ducesa de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.