Meghan Markle a intrat în travaliu | Străine, Vedete

0

Ducesa a intrat în travaliu la primele ore ale dimineții, iar Ducele de Sussex se află alături de ea”, a transmis corespondetul Sky Royal, citat de The Mirror.

Meghan deja depășise termenul de 40 de săptămâni cu șase zile.

Momentan, nu se știe dacă soția prințului Harry va naște acasă sau până la urmă a decis să meargă la spital.

Meghan și Harry au decis să țină secrete planurile și datele privind venirea pe lume a bebelușului regal, astfel că, până în momentul nașterii acestuia, Palatul Kensington nu va oferi detalii.

Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru gândurile bune pe care le-au primit de la oameni din Regatul Unit și din întreaga lume, în timp ce se pregătesc să își întâmpine bebelușul. Altețele Lor au luat decizia de a ține private planurile privind venirea pe lume a bebelușului lor”, a anunțat în urmă cu o lună Palatul Kensington.

Noul bebeluș regal este primul copil al ducilor de Sussex și al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul regal, după Prințul Charles, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Cel mai probabil, acesta nu va primi titulatura de Prinț sau Prințesă, ci va fi numit „Lady” sau „Conte”.

Sursă foto: Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.