Meghan Markle a avut dificultăți în a face față atenției primite din partea presei

0

Meghan Markle a fost în centrul atenției din momentul în care relația cu Prințul Harry a fost confirmată, iar știrile care au apărut despre Ducesa de Sussex și familia ei nu au fost întotdeauna cele mai bune.

Astfel, Meghan s-a luptat în ultimii doi ani cu o mulțime de zvonuri, știri false, precum și cu numeroase comentarii negative. La premiera europeană a filmului The Lion King, Ducesa de Sussex a vorbit pentru prima dată despre modul în care a fost tratată de presa britanică, ea spunându-i lui Pharrell Williams că „ei (jurnaliștii) nu fac lucrurile mai ușoare”.

Meghan Markle a avut până acum un comportament remarcabil în relație cu presa, însă o sursă a declarat pentru People că pentru ea lucrurile nu au fost deloc ușoare. „Meghan s-a luptat cu intensitatea atenției pe care a primit-o. Deși este o fostă actriță, acum totul este la un alt nivel”, a declarat o sursă apropiată de familia regală.

Us Weekly a aflat de la o altă sursă că într-adevăr a fost dificil pentru Meghan să facă față tuturor comentariilor, deoarece presa britanică a fost foarte dură cu ea. „Aceasta este viața ei. Însă ea se gândește,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.