Megan Fox este acum blondă și greu de recunoscut pe platourile de filmare de la Hollywood

0

Megan Fox se pregătește pentru noul ei proiect cinematografic, iar schimbarea de look pe care a făcut-o actrița în vârstă de 32 de ani este una radicală.

În imagini o poți vedea pe Megan purtând o perucă retro, blondă, în timp ce filmează în Coreea de Sud pentru o nouă peliculă. Și ținuta pe care ea o poartă este o schimbare drastică față de look-urile sexy pe care le-a purtat până acum pe ecrane.

Noul film în care joacă Megan se intitulează „Jangsa-ri 9.15”, iar actrița interpretează rolul corespondentului de război Marguerite Higgins.

Marguerite Higgins, reporter pentru The New York Herald Tribune, a transmis de pe front în timpul Celui de-al doilea Război Mondial, Războiului din Coreea și celui din Vietnam. Ea a scris și cartea „War In Korea: The Report Of A Woman Combat Correspondent” pentru care a obținut mult râvnitul premiu Pulitzer, fiind prima femeie care a câștigat acest premiu pentru corespondență de pe front.

„Fox este foarte încântată de acest rol și a petrecut mult timp studiind-o pe Higgins și pregătindu-se pentru întregul concept al filmului”, a declarat un purtător de cuvânt al studiourilor Taewon Entertainment, producătorul filmului.

Nu se știe încă data la care va fi lansat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.