Meci de infarct aseară, la Exatlon. Patru noi concurenți au intrat pe traseu; antrenorii și-au ieșit din minți în timpul jocului

0

Călin Șerban (Faimoși), are 44 de ani și este instructor de kitesurfing și schi. Face sport de la 6 ani, a practicat și fotbal, handbal, înot, karate. A intrat în competiție pentru a răspunde unei provocări totale cum este Exatlon.

Cristina Constantinescu (Faimoși), 31 de ani, este instructor de fitness, face sport de la vârsta de 4 ani, a practicat gimnastică, înot, tenis, volei. De 9 ani practică sportul care, spune ea, o reprezintă cel mai bine – karate. Se descrie că fiind foarte ambițioasă și sociabilă.

Iuliana Aradi (Războinici), 24 de ani, este instructor de aerobic și o atletă care a demonstrat în concurs, încă de la primul meci, că e o adversară de temut. Deține mai multe titluri naționale și internaționale la atletism, fiind componenta a lotului național al României.

Cristian Dumitrache (Războinici), 20 de ani, este pasionat de sport, a practicat arte marțiale (kickboxing) și de câțiva ani s-a dedicat și fitness-ului. Este hotărât să ajungă cât mai departe în concurs și să demonstreze că are o inimă de Războinic.

„O să vă ia salvarea la cât de mult v-ați agitat, ați țipat”

A fost meci de infarct aseară, cu scoruri foarte strânse și răsturnări de clasament, antrenorii aproape că și-au ieșit din minți și au trăit la maximum, alături de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.