Maximalismul – Trendul verii 2019

0

Orice persoană preocupată de domeniul fashion-ului a folosit zicala „Less is more” cel puțin o dată în viață. Altele erau vremurile când toate guruurile de modă se îmbrăcau monocrom și cât mai simplu cu putință.


Pe aceeasi tema

Chiara Ferragni, cel mai influent blogger de modă din lume! Cum a ajuns să aibă un succes mondial, la doar 31 de ani

Iar dacă i-am face cunoștință personalității noastre stilistice de la momentul respectiv, îmbrăcată într-un T-shirt alb, pantaloni cullotes negri și un tote bag, cu cea de acum, care poartă trei imprimeuri diferite într-o singură ținută și patru coliere suprapuse la gât, probabil ar ieși scântei.

Maximalismul – Trendul verii 2019

Din punct de vedere tendințe, minimalismul s-a metamorfozat în urmă cu câțiva ani chiar în antagonistul său, maximalismul. Nu susținem că simplitatea se va demoda vreodată, însă pentru moment, principiul „The more, the merrier” se bucură de un mai mare succes.

Maison Valentino, Versace, Louis Vuitton și nu în ultimul rând, Gucci, sunt cele mai cunoscute case în materie de piese extravagante și exagerate. Iar de la a fi pe podim, până la a câștiga popularitate în moda de stradă, nu a fost nevoie decât de un pas.

Iată cum putem aborda maximalismul în ținutele noastre de vara aceasta:

Combinând mai multe imprimeuri

Probabil cel mai accesibil mod de a infiltra maximalismul în viața noastră este să avem curajul să combinăm mai multe printuri. Dacă ne temem însă, putem conta pe piese deja concepute de designeri, înglobând mai multe imprimeuri.

Prin supraaccesorizare

Accesorii multe, masive, colorate, cam în asta constă supraacesorizarea maximalistă. Iar vara este prilejul perfect pentru acest lucru, când accesorii precum ochelarii de soare sau pălăriile nu mai sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.