Maurice Munteanu a răbufnit

0

Nadina deschide Gala „Bravo, ai stil!”, cu un dans popular din zona Olteniei, alături de un ansamblu folcloric de excepție. Demonstrația de stil, dans și muzică nu îl va convinge deloc pe Maurice Munteanu, juratul declarând că momentul artistic nu s-a încadrat deloc in tematica Galei. Mai mult, abilitațile de dans ale Nadinei sunt puse la îndoială, iar ținuta vestimentară purtată de aceasta o plasează pe concurentă, în viziunea lui Maurice Munteanu, pe ultimul loc în acest concurs.

„Ce avem noi aici? Lăsata Secului, ce e asta, draga? Viața Satului? Măi, fetelor, mai întâi trebuie să faceți o interpretare. Păi, tu, până la reinterpretare, mai ai mult… Devine deja obositor chiar și pentru mine să tot spun la infinit că Nadina este paralelă cu noțiunea de stil, de divertisment, de carisma, cu foarte multe lucruri”, spune Maurice.

La începutul lunii ianuarie, Maurice Munteanu, unul dintre jurații de la emisiunea „Bravo, ai stil”, a avut parte de o surpriză de proporții în platoul show-ului. Mama acestuia, Claudia, a venit în platoul emisiunii la care fiul ei este jurat. Aceasta i-a făcut o declarație emoționantă fiului său. Ea a oferit și amănunte neștiute din copilăria lui Maurice Munteanu.

Citește și
48 de ore care au uluit lumea! Rezumatul cazului incredibil al…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.