Marius Mihalache duet cu fiul lui. Țambal versus tobe, la TNB!

0

Chiar dacă a ales tobele și nu țambalul care l-a făcut cunoscut pe tatăl său în întreaga lume, Lorin a arătat încă din copilărie că are un simț al ritmului bine dezvoltat. Pasiunea pentru percuție l-a adus și la emisiunea „Românii au talent”, unde a uimit juriul cu aptitudinile sale, și i-a adus o bursă la celebrul Berklee College of Music, unde va studia în 2019.

Până atunci însă, Mihalache junior va pleca, în ianuarie, în Cuba, la Drum Fantasy Camp, unde îl va întâlni și îl va avea ca profesor pe celebrul Dave Weckl. Acest lucru l-a făcut extrem de mândru pe tatăl său, care nu scapă nicio ocazie să își laude fiul, inclusiv pe scenă!

Rodul colaborării în familie se numește în momentul de față „Săftița”, un spectacol fascinant susținut de Marius Mihalache la Teatrul Național, alături de soția sa, Arabela Nicolau și de alți instrumentiști. „Săftița” este inspirat din folclorul românesc pus pe ritmurile balcanice, un mix de sintetizatoare psihedelice peste țambal, caval, flaut și alte instrumente clasice din folclorul românesc.

Moment din spectacolul „Săftița” de la TNB; FOTO: Florin Ghioca

Momentul cel mai spectaculos al Săftiței’, care a ridicat publicul în picioare, a fost duetul pe care tatăl și fiul l-au susținut la țambal și percuție,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.