Marioara Gheorghe face lobby pentru fiul ei, aflat la “Exatlon”

0

Interpreta de muzică populară Marioara Man Gheorghe, mama lui Costin, nu pierde nici o ocazie să-și laude fiul ajuns în concursul de la Kanal D și să caute susținători pentru el. A luat la țintă întregul public ei și, la fiecare concert pe care-l susține, în scurtele pauze dintre melodii, le amintește spectatorilor care o îndrăgesc că băiatul ei are nevoie de simpatie și de susținere pentru a câștiga premiul pus în joc: 50.000 de euro.

Marioara a făcut lobby pentru Costin chiar și la marea petrecere din weekendul trecut, Revelionul Artiștilor, gândindu-se că nu-i strică niște fani cu adevărat celebri fiului ei „Faimos”. „Nu-l uitați pe Costin, băiatul meu din Echipa Faimoșilor. Costine, te iubește mama! Dumnezeu să te ajute! Faimoșilor, nu vă lăsați, sunteți cei mai tari!”, a transmis interpreta colegilor de breaslă și fiului ei, deopotrivă.

Mezinul familiei Gheorghe (Elena și Ana sunt mai mari decât el), intrat în echipa Faimoșilor alături de Ami și de Mario Fresh, are 29 de ani și joacă fotbal la Academica Clinceni. De-a lungul timpului, a mai evoluat la Sportul Studențesc, Gaz Metan Mediaș și Rapid București.

 

CITESTE SI:

VIDEO / Andrei Aradits, la „Interviurile Libertatea Live”. Dezvăluiri din viața sa dincolo de luminile reflectoarelor

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.