Mario Fresh, glumă la adresa lui Giani Kiriță, antrenor la Exatlon

0

„Felicitări, Giani, i-ai pus un pic pe picioare! Dacă nu erai tu! Giani, ai reușit să îi redresezi, erau pe un drum greșit!”, a spus Mario Fresh la Kanal D.

„Mă bucur că am pornit cu dreptul. Am găsit o echipă care muncește și vrea să meargă cât mai departe. Nu suport aroganța celor care nu au realizat nimic în viață și vin aici doar ca să se plimbe!”, a spus Giani Kiriță atunci când a fost rugat de Cosmin Cernat să comenteze jocul pentru hotel. Mario Fresh a încercat astfel, cu această glumiță la adresa adversarilor, să își acopere greșeala făcută atunci când au fost anunțați cei doi antrenori. Faimosul l-a recunoscut pe Giani Kiriță și a crezut că el le va fi antrenor.

Surpriză pentru concurenții de la Exatlon, care în ediția de sâmbtă seara 26 ianuarie, au aflat cine sunt cei doi bărbați mascați, prezenți în Republica Dominicană.

Faimoșii și Războinicii au aflat că e vorba despre Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, însă nu știau ce echipe vor pregăti fiecare dintre ei. În cele din urmă, Cosmin Cernat le-a dezvăluit celor prezenți cum se vor desfășura lucrurile de acum înainte. Concurenții de la Exatlon 3 au aflat astfel că Vladimir Drăghia este antrenor la Faimoși, Giani Kiriță, la Războinici.

Citește și

VIDEO/ Părinții l-au vrut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.