Mario Fresh, declarație despre „socrii” săi. Cum sunt părinții Alexiei din punctul lui de vedere

0

 

Alexia, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram, trăiește o poveste de iubire cu muzicianul Mario Fresh. În prezent, cei doi au o relație la distanță, dat fiind că Alexia este plecată la studii în Marea Britanie.

Mario Fresh a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în cadrul căruia a vorbit despre relația cu iubita sa, dar a spus ce părere are despre „socrii” săi, Andreea Esca și Alexandre Eram.

„Familia ei este top. Îi respect foarte mult, sunt nişte oameni minunaţi”, a spus Mario Fresh despre părinții Alexiei, Andreea Esca și Alexandre Eram.


„Sunt îndrăgostit. Într-adevăr, îi simt lipsa, dar dorul acesta încerc să-l fac constructiv şi să îl transpun în noi proiecte de suflet. Dacă i-aş face surprize de fiecare dată când vine acasă, nu s-ar mai numi surprize, ar deveni o obişnuinţă. Noi suntem romantici într-un fel mai neobişnuit”, a mai afirmat tânărul muzician.

Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.