Marina Voica a dezvăluit câteva secrete despre ea

0

„Eu cred că secretul este pe faţă. Cred că e secretul pe care poate să îl judece oricine. Eu sunt artistă aici, eu vă încurc. În viaţă, în general, trezesc o dezamăgire. Oamenii cred că eu dacă sunt… aşa sunt şi în gaşcă. Eu sunt aşa de neinteresantă într-o companie. Stau cuminte, nu prea vorbesc. Pe mine nu mă vede nimeni. Mă duc cumpăr ceva, pac, la mine în casă apoi”, a spus Marina Voica la Antena Stars.

Marina Voica are o mare pasiune pentru haine. „Asta este pasiunea mea (n.r. hainele). Care văd că nu mă lasă. Eu am atâta îmbrăcăminte frumoasă, încălţăminte, pălării. Eu nu apuc să port atâtea câte am”, a spus Marina Voica. La sfârșitul anului trecut, Marina Voica a povestit cum a fost la un pas de moarte.

„Eram la şcoală şi tata care ne-a umplut de instrumentele muzicale pe toate le-am avut. Mi-a lipsit numai pianul. Şi a cumpărat un pian extraordinar de mahon, foarte valoros. Şi trebuia să punem naftalină ca să nu-l mănânce moliile că s-a întâmplat în alte cazuri. Şi atunci, el făcea treaba asta să nu se pună moliile, naftalina era pe masă, mama ne pregătea micul dejun cu chefir şi fratele care putea să mănânce numai când citea (…)”, este o parte din mesajul interpretei.

Citește și

VIDEO/ Interviu cu Octav Bjoza, fost deținut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.