Mariah Carey și-a dat în judecată fosta asistentă pentru furt și neglijență

0

Artista îi solicitaă Liannei Azarian daune de cel puțin trei milioane de dolari. Mai mult, Carey a cerut și un ordin de restricție care să o împiedice pe fosta sa asistentă să încalce clauza de confidențialitate, potrivit documentelor depuse la Curtea Supremă a statului New York, citate de Reuters.

Lianna Azarian a lucrat pentru Mariah Carey ca asistentă executivă, din martie 2015 până în noiembrie 2017.

Conform TMZ, Azarian ar fi înregistrat-o pe ascuns pe cântăreață, pe care mai apoi ar fi amenințat-o cu publicarea unor înregistrări video „rușinoase” dacă vedeta pop nu îi va plăti 8 milioane de dolari.

Mariah Carey este o cântăreață de muzică pop și R&B, compozitoare, producătoare și actriță americană. Ea și-a lansat albumul de debut în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, director la compania de discuri Columbia Records, cu care se căsătorește în 1993. Ea devine cunoscută cu 5 single-uri consecutive pe locul #1 în Billboard Hot 100 (din Statele Unite). Conform revistei Billboard, albumul Mariah Carey este cel mai mare succes al ei între anii 1990-2010, în Statele Unite.

Carey a fost numită cea mai bună artistă pop a mileniului la World Music Awards în 2000 după Michael Jackson și Justin Timberlake.

Ea a avut 18 piese pe primul loc în top Billboard, mai multe decât…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.