Mariah Carey își dă în judecată fosta asistentă pentru șantaj și invadarea vieții private

0

Documentele obținute de publicația People susțin că Mariah Carey își dă în judecată fosta asistentă, pe Lianna Shakhnazarian, pentru motive precum încălcarea contractului, invadarea intimității și șantaj. Prejudiciul pe care Mariah dorește să-l obțină se ridică la trei milioane de dolari.

Conform procesului, „Azarian a filmat-o în secret pe Mariah fără permisiunea ei, când aceasta era angajată în activități personale, care, dacă s-ar publica, Azarian știe că ar fi jenant din punct de vedere personal și i-ar periclita cariera Mariahei”.

Mai mult decât atât, Azarian ar fi arătat filmulețele prietenilor și colegilor săi, amenințând-o pe Mariah că, dacă va fi concediată, va publica toate video-urile pe care le deține. „Din cauză că amenințările și acțiunile sale rău-voitoare sunt prea grave pentru a fi ignorate, Mariah a intentat un proces împotriva ei. Având în vedere că dovezile împotriva fostei sale asistente sunt vaste, anticipăm o rezoluție victorioasă. Mariah își va continua activitățile de anul acesta cu un turneu în America de Nord, după care se va reîntoarce în Vegas”, le-a spus un reprezentat al Mariahei celor de la People.

Până în acest moment, Lianna Shakhnazarian nu a comentat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.