Mariah Carey dată în judecată de o fostă angajată pentru agresiune

0

Miercuri, Mariah Carey a pornit o acțiune în instanță împotriva fostei sale asistente, Lianna Azarian, ea acuzând-o de șantaj. Artista îi cere despăgubiri de peste 3 milioane de dolari.

În documentele depuse la o instanță din California, SUA, Mariah Carey afirmă că fosta ei angajată i-a cerut suma de 8 milioane de dolari, totul după ce ar fi fost amenințată cu mai multe înregistrări video în care cântăreața apare făcând ‘lucruri jenante’. Azarian a început să lucreze pentru Mariah Carey în 2015 și a înregistrat-o video în secret pe cântăreață. Filările i-ar fi afectat grav imaginea personală și profesională, dacă ar fi fost date publicității, scrie Mediafax.

Artista mai arată că i-a dat angajatei suma de 327.000 de dolari, iar în noiembrie 2017 aceasta a fost concediată pentru că Mariah Carey nu era mulțumită de comportamentul ei. În acel moment, fosta ei asistentă a șantajat-o din nou.

Lucrurile s-au complicat recent, după ce și Azarian a pornit un proces împotriva lui Mariah Carey. Ea afirmă că a fost abuzată fizic, verbal și fizic de cântăreață și de fostul manager al acestuia, Stella Bulochnikov.

Avocatul fostei asistente afirmă că acuzațiile lui Carey privind șantajul nu sunt adevărate.

În luna aprilie a anului 2018, Mariah Carey a fost acuzată de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.