Maria Nila lanseaza Ocean Spray – un produs de styling perfect pentru texturi naturale

0

Cel mai recent produs de la Maria Nila – Ocean Spray este un produs ideal pentru a crea texturi naturale sau pentru a pregati parul pentru un styling reusit si rezistent. Acest spray de textura va conferi volum buclelor cat si rezistenta pentru un aspect impecabil a coafurii pentru mai mult timp. Formulat cu extract de floarea soarelui si sare veritabila de mare, parul tau va primi toate vitaminele si mineralele de care are nevoie pentru o crestere sanatoasa.

Dintre toate produsele de styling Maria Nila, Ocean Spray este unul dintre cele mai creative si poate fi aplicat in diferite etape ale procesului de styling. Asadar iti impartasim mai jos top 3 modalitati de folosire care cu sigurante te vor inspira:

PREGATIREA PARULUI

Pentru o mai buna pregatire a parului pentru un styling de durata, se aplica Ocean Spray pe parul umed, inainte de uscarea acestuia. Spray-ul formeaza o suprafata in jurul firelor de par, care sustine structura styling-ului final. Odata ce parul este uscat, parul se aranjeaza folosind un feon,

placa sau ceara pentru parul scurt!

FINISAREA HAIRSTYLING-ULUI

Ocean Spray poate fi utilizat ca substitut pentru fixativul de par si reprezinta cea mai buna alternativa pentru a evita senzatia lipicioasa si tare lasata de fixativul obisnuit. Ocean Spray functioneaza atat pentru parul lung, cat si pentru cel scurt. Aranjeaza buclele dupa preferinta, iar ulterior pulverizeaza produsul pe par de la aproximativ 30 de centimetri distanta, apoi lasa-l sa se aseze pe par. Permite-le firelor de par sa absoarba produsul aproximativ 1 minut, inainte de a mai lucra cu el. Dupa ce spray-ul se absoarbe, buclele trebuie periate.

MIXAREA PRODUSELOR

Parul poate avea un aspect lucios daca se foloseste ceara de par sau fixativ, astfel incat prin folosirea Ocean Spray inainte sau dupa aplicarea acestora, se va estompa acel look si parul va ramane cu o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.