Maria Ciobanu nu a mai apărut de un an pe scenă. Nu a onorat nici măcar ofertele de Revelion

0

 

S-a împlinit un an de când interpreta de muzică populară Maria Ciobanu nu a mai susținut niciun concert. Artista stabilită în America nu a onorat niciuna dintre ofertele de Revelion, scrie click.ro.

Cântăreața de muzică populară ar fi decis să renunțe definitiv la muzică. Potrivit sursei mai sus-menționate, motivul principal ar fi problemele de sănătate cu care se confruntă. Are diabet, afecţiuni cardiace, a acuzat stări de rău, motiv pentru care pe tot parcursul anului 2018 nu a mai susţinut niciun concert.

Din toamna lui 2017, Maria Ciobanu n-a mai venit în ţară. A explicat că vrea să aibă grijă de soţul bolnav, Mircea Câmpeanu, dar şi că a obosit să mai zboare mii de kilometri.

Ultimul concert susţinut de Maria Ciobanu a fost Revelionul din decembrie 2017.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai mari interprete de muzică populare din România. În vârstă de 81 de ani, artista este supranumită „Ciorcârlia muzicii românești”. Maria Ciobanu are trei copii: Ionuț Dolănescu, Leontina Văduva și Camelia Ciobanu.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.