Mari de la Insula Iubirii dă cărțile pe față. „Mi-am învățat lecția. Nu aș mai participa”

0

 

Mari a fost considerată ca fiind cea mai asumată concurentă de la Insula Iubirii. Despre experiența trăită la show, dar și despre ce se întâmplă în viața ei acum a făcut Mari declarații într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Întrebată dacă ar mai participa la show, ea a răspuns:

„Eu mi-am învăţat lecţia din aceasta emisiune. Consider ca am înţeles principalele ingrediente şi nu cred că ar fi cazul să particip la un alt sezon”.

 

Despre relația cu Iulian, fostul ei iubit, Mari a menționat:

„Cred ca ne-a ţinut împreună dorinţa de o relaţie serioasă , ştim cu toţii că în ziua de azi este greu să mai găseşti un bărbat care să-şi dorească o relaţie serioasă o familie etc. Cu toate că eram cam mică de ani să mă gândesc la o familie, eu totuşi mă gândeam. Probabil îmi era frică că nu o să mai găsesc un bărbat care să-şi dorească ce îmi doream eu şi pentru că nu cunoscusem tipologii diferite de bărbaţi ca să îmi pot da seama de ce am nevoie, am simţiţi atunci că el este tot ce am nevoie”.
Mari a comentat și despre ispita Cristi:

„La Cristi mi-a plăcut tot, mă simţeam foarte atrasă de el şi mă făcea să mă simt foarte bine lângă el. Cred că asta m-a şi făcut să mă îndrăgostesc de el. Mi-am pus bariere pentru că ştiam ca el NU…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.