Margot Robbie are răspunsul perfect pentru cei care o întreabă când va avea copii

0

Margot Robbie, actrița din „Mary Queen of Scots” are răspunsul perfect pentru cei care o întreabă când va avea copii, aceasta fiind nemulțumită de faptul că la fiecare interviu toată lumea vrea să afle același lucru.

Astfel, actrița se regăsește și în personajul ei, Regina Elisabeta I, cea care a rămas cunoscută pentru faptul că nu a făcut un moștenitor, acest lucru fiind evidențiat puternic și în film.

Margot Robbie a vorbit la Radio Times despre faptul că presiunea societății asupra femeilor, mai exact presiunea pentru ca acestea să facă copii, nu s-a schimbat prea mult în aproape 500 de ani. Actrița, care s-a căsătorit cu Tom Ackerly în 2017, a explicat că aceasta este prima întrebare care i se adresează întotdeauna la interviuri.

„M-am căsătorit și prima întrebare în aproape orice interviu este, ‘Copii? Când vei avea unul? Sunt atât de nervoasă că există acest contract social. Te-ai căsătorit, acum fă un copil. Nu faceți presupuneri. O să fac ce o sa fac”, a declarat actrița pentru Radio Times.

Ea a adăugat: „Doar femeile sunt întrebate acest lucru când se căsătoresc. Bărbații nu.”

Margot Robbie nu este singura actriță care vorbește despre presiunea pusă de societate pentru a avea copii. Și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.