Margherita de la Clejani, l-a lăsat mască pe Cătălin Măruță în platoul emisiunii: „Nici nu pot să mă uit la tine, Margherita, poate se uită Ioniță la televizor”

0

Margherita de la Clejani a uimit românii cu o apariție de senzație în această vară. Vedeta a apărut direct la tv, fără sutien, doar cu un sacou foarte larg. Margherita de la Clejani a avut o apariție năucitoare în emisiunea lui Cătălin Măruță. Fiica lăutarilor de la Clejani a apărut într-un mod neașteptat de sexi, în direct la Măruță în emisiune. Aceasta a ales să poarte doar un sacou cu un decolteu imens.

Fata Clejanilor a slăbit în ultimul timp și și-a realizat și câteva operații estetice. Acum, Margherita arată exact așa cum și-a dorit dintotdeauna. De aceea, acum face tot ce îi stă în puteri pentru a se îmbrăca cât mai sexy, pentru a le arăta tuturor cât de bine poate arăta.

Chiar și Măruță, care a văzut o mulțime de vedete în cariera lui de moderator, a fost complet șocat de decolteul Margăi care a fost cel mai ușor de observat, fiind aproape de buric.

„Mama, mama, mama! Ce aparitie, ce senzatie, arati trasnet pe cuvantul meu de onoare. Nici nu pot sa ma uit la tine, Margherita, poate se uita Ionita la televizor”, au fost vorbele cu care Maruta a complimentat-o dupa ce a vazut cum s-a hotărât să vină îmbrăcată în emisiune.

„Mananca doar ierburi magice, plante magice. De o vreme mananc plante, fructe si iubire, multa iubire. Iubesc neconditionat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.