Marcia Cross povestește despre experiența sa cu cancerul anal, în speranța că va înlătura stigmatul legat de această boală

0

Actrița cunoscută pentru rolul din „Desperate Housewives”, în vârstă de 57 de ani, spune că experiența a schimbat-o cu adevărat. După trei luni de tratament și multe altele de regăsire a curajului de a vorbi despre ce i se întâmplă, Marcia Cross a decis să adreseze subiectul într-un interviu cu publicația People.

„Vreau să ajut la înlăturarea stigmatului din jurul cancerului anal. Am citit o mulțime de povești ale supraviețuitorilor de cancer, iar multe persoane, femei în special, erau mult prea rușinate să vorbească despre tipul de cancer pe care l-au avut. Există multă rușine în jurul acestui subiect. Vreau ca acest lucru să se oprească”, a explicat Marcia.

Marcia a fost diagnosticată cu cancer anal în noiembrie 2017, în timpul unui control de rutină la ginecolog. După un an în remisie, cu o mică șansă de recuperare, potrivit medicului său, Marcia este recunoscătoare pentru că lucrurile încep să se îmbunătățească. „De fiecare dată când merg la toaletă, mă gândesc: „Este incredibil! Mulțumesc, corpule!”

De asemenea, își dorește ca oamenii să fie conștienți de simptome – care pot include sângerări anale, dureri, mâncărimi sau noduli – pentru a putea discuta orice fel de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.