Manichiură perfectă într-o singură cutie

0

De câte ori nu ai vrut să faci o poză artistică ținând cana de cafea în mână dimineața? Sau paharul de vin de la cina cu fetele? Întregul mise en place era pregătit, lumina cădea cum trebuia, ce mai… erai convinsă că va fi o poză care merită să vadă lumina Insta­gram-ului. Când te-ai uitat însă mai atent, un detaliu îți sabota întreaga operă de artă. Unghiile tale nu arătau tocmai grozav. Încerci din nou, schimbi poziția mâinii, încerci să maschezi problema, dar, orice ai face, tot se încăpățânează să îți strice poza.

Partea bună e însă că specialiștii în beauty vin în ajutorul tău. Poți da uitării unghiile decolorate, aspre și fără formă. Dr. Dana Nail Renewal System este singurul kit de care ai nevoie în materie de îngrijire a unghiilor. Nu va mai trebui să pierzi ore în șir la salon pentru a avea manichiura perfectă, vei putea face asta singură, acasă, în doar zece minute. Sună prea bine ca să fie adevărat? Ei bine, nu. Mulțumită inovațiilor în tehnologie și numeroaselor cercetări științifice, Nu Skin Enterprises îți oferă soluții de înfrumusețare la o calitate superioară.

Setul este conceput de Dr. Dana Stern, medic dermatolog specializat în îngrijirea unghiilor, și cuprinde trei ustensile care te vor ajuta să ai unghiile pe care ți le-ai dorit dintotdeauna. Nu mai e nevoie să ai un raft întreg de produse pentru îngrijirea unghiilor și nici să dai dovadă de o dibăcie ieșită din comun. În doar trei pași – care nu durează mai mult de zece minute –, manichiura ta va arăta ca atunci când ieși de la salon.

PASUL 1 – PREGĂTIRE CU ACID GLICOLIC

Îndepărtează oja de pe unghii, curăță-le bine și asigură-te că sunt uscate. Răsucește creionul alb și aplică o cantitate mică și uniformă de produs pe unghie. Acesta conține acid…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.