Mama lui Lady Gaga vorbește despre adolescența fiicei sale și problemele cu care s-a confruntat

0

Lady Gaga a fost întotdeauna sinceră cu privire la problemele de sănătate mintală, mai cu seamă că ea și mama ei au și o fundație, numită „Born this way”, prin care ajută oamenii să reușească să gestioneze mai ușor aceste probleme.

De această dată, mama ei, Cynthia Germanotta a vorbit într-un interviu pentru CBS This Morning despre momentul în care fiica sa, Lady Gaga, s-a confruntat cu aceste probleme în adolescență. „Stefani a fost unică și nu a fost apreciată la adevărata ei valoare, iar rezultatul a fost că s-a confruntat cu destul de multe momente dificile. Umilită, batjocorită și izolată. Când ești tânără, aceste lucruri te afectează. Era în gimnaziu când am văzut că s-a schimbat, de la o tânără fericită și inspirațională la o persoană care își punea întrebări despre ea, care avea îndoieli cu privire la identitatea ei.”

Pe lângă asta, Cynthia a recunoscut faptul că acest lucru a luat-o prin surprindere și că nu a fost pregătită pentru asta. „Cred că noi, ca indivizi și societate, nu tratăm în același fel sănătatea mintală cu cea fizică. Iar atunci…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.