Maisie Williams dezvăluie din greșeală un detaliu șocant despre personajul ei din „Game of Thrones”

0

Serialul „Game of Thrones” va avea premiera în curând, așadar este normal ca toți fanii să fie nerăbdători să afle mai multe informații despre soarte personajelor preferate.

Până acum nu au fost dezvăluite foarte multe informații, însă Maisie Williams, invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, a reușit să îi alarmeze pe fanii serialului, dezvăluind un detaliu șocant.

După ce a vorbit despre momentele importante pentru Arya Stark, Fallon a întrebat-o pe actriță dacă poate oferi câteva informații despre noul sezon. „Am decis să nu vorbesc despre nimic. HBO mi-a trimis o mulțime de mesaje în ultimul timp să nu spun nimic, așadar nu este nimic ce pot dezvălui, m-ar ucide”, a spus Maisie.

Fallon a insistat ca actrița să dezvăluie mai multe detalii, iar răspunsul ei i-a luat în surprindere pe toți. „Nu știu, în timpul filmărilor, adică ultimele zile au fost foarte emoționale, să ne luăm rămas bun de la întreaga echipă, pentru că am aflat că Arya a murit în al doilea episod, am fost…”.

Maisie și-a acoperit imediat buzele și s-a uitat la public care a râs la această dezvăluire. Actrița i-a spus lui Fallon că trebuie eliminată această parte din emisiune, iar cei doi au încercat să continue,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.