„Mai mare tristețea, că de rușine nu se mai poate vorbi”

0

„Eurovision: cu cărtile deja făcute!!! S-a dus dreak muzica în țara asta. Se mai bucura lumea de un cântec! Ne-au luat unii și bucuria asta! Vai de mama noastră… Dacă ați vedea pe ăștia care au pus mâna pe showbiz-ul de pe la noi cum se bat cu pumnii in piept că fac muzică… Mai mare tristețea… Că de rușine nu se mai poate vorbi! Baftă concurentilor…sau.. ce dreak să mai zic!?!?!?”, a scris Tavi Colen pe pagina sa de Facebook.

„Tvr a adus un italian frumos foc și super talentat (?) în recital la Eurovision… care cântă tu tu tu tu tu… Eu îi sunt recunoscător pentru că nu ne-a zis : Ciao Budapest…”, a adăugat artistul.

În 27 ianuarie, la Iaşi a avut loc prima semifinală Eurovision, la care au participat 11 concurenţi. A doua semifinală și-a desemnat câștigătorii în weekend, la Arad, în cadrul unui show desfășurat în Sala Sporturilor „Victoria” și prezentat de Aurelian Temişan şi Ilinca Avram. Finala Naţională va avea loc în 17 februarie, la Bucureşti, când se va afla cine va reprezenta România pe scena concursului Eurovision, care va avea loc anul acesta la Tel Aviv.

 

Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.