Maggie Marilyn, designerul care vrea să schimbe lumea

0

Anul trecut am decis să studiez și să vorbesc despre moda sustenabilă, dar să și port cât mai multe piese realizate în mod etic. Din păcate, nu există mulți designeri care fac modă în acest fel, este o știință nouă și complicată. Pe tânăra neo-zeelandeză, de doar 24 de ani, am cunoscut-o la Paris și nu voi uita niciodată entuziasmul și chipul său plin de fericire atunci când îmi vorbea despre brand-ul ei sustenabil, Maggie Marilyn. M-am îndrăgostit pe loc de blazere sale structurate și de rochiile fluide retro și moderne în același timp, care nu mai au nevoie de nici un artificiu. Dar cel mai mult m-am amorezat de felul lui Maggie de a fi, de ideile ei noi și de siguranța pe care o are că industria modei se va schimba. Și chiar așa este! Curajul și determinarea ei vor influența alți tineri designeri și în scurt timp totul va arăta diferit în lumea glamour a modei.

ELLE: Când și cum a început interesul tău pentru modă? Știu că orașul tău natal din Noua Zeelandă nu este neapărat cunoscut pentru modă. Te rog spune-mi mai multe despre educația ta și ce importanţă a avut aceasta pentru designerul care ai devenit.
MAGGIE MARILYN: Am crescut în Bay of Islands, o regiune rurală și de coastă din Noua Zeelandă, așa încât aprecierea mea pentru lumea naturală și dorința de a proteja mi-au fost înrădăcinate, au venit de la sine. Pentru mine nu a existat nici o îndoială că, dacă urma să îmi fac propriul brand, acesta trebuia să fie unul care să pună oamenii și planeta înaintea oricărei decizii. Îmi amintesc că mă uitam la Sex and the City şi eram pur și simplu captivată de New York și de lumea modei. Capacitatea modei de a le da femeilor putere…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.