Magda Vasiliu, enervată la culme de sistemul medical din România. „Nu cred că e zi în care să nu aud de vreo nenorocire petrecută în spitale”

0

Magda Vasiliu a trecut prin cea mai cruntă experiență pentru o mamă în anul 2017, când fiul ei, Vlad a fost diagnosticat cu cancer. Fosta prezentatoare de televiziune de la Prima TV și-a tratat băiețelul în Italia, starea de sănătatea a acestuia fiind una bună. Vedeta și-a exprimat și continuă să-și exprime nemulțumirea față de sistemul medical din România, mai ales când vine vorba despre bolnavii de cancer.

 „Nu cred că e zi în care să nu aud de vreo nenorocire petrecută în spitalele din România. Cum să nu primești la Fundeni un copil suspect de leucemie pe motiv că n-are bilet de trimitere??? Când dracu’ se va vindeca țara asta de mania hârțogăriei??? Cum să ții un copil la cameră de gardă 8 ore???

În ultima săptămâna am aflat că Giulia, venită la Roma după luni de zile de tratament în România, ar putea avea încă o leziune osoasă care n-a fost investigată la București. Că oricum, piciorul se taie, nu?? Ce să investigăm tot scheletul piciorului bolnav? Nu. Facem pe porțiuni. Că e mai comod și mai ieftin…

Alt copil, cu osteosarcom, are un nodul pulmonar căruia la București nu i-a dat nimeni importanță. Scrie în referatul medical „de urmărit”. Dar nu le-a spus nimeni părinților, până n-au ajuns la Roma, că în osteosarcom, apariția…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.