Magda Vasiliu, despre copiii bolnavi de cancer. „Așa a fost în cazul lui Vlad”

0

 

Magda Vasiliu a trecut prin cea mai cruntă experiență pentru o mamă în anul 2017, când fiul ei, Vlad a fost diagnosticat cu cancer. Fosta prezentatoare de televiziune de la Prima TV și-a tratat băiețelul în Italia, starea de sănătatea a acestuia fiind una bună.

Însă problema copiilor bolnavi de cancer este una de care vedeta este foarte preocupată.

„Habar n-am ce face în momentul de față statul român în ceea ce privește medicina de prevenție. Nu știu ce investigații pot fi făcute și ce anume e decontat de stat. Știu doar că se făceau niște analize de sânge o singură dată pe an. Ce am remarcat, împreună cu Cosmin Stoian în ultimul an și jumătate este că, în cazul copiilor, cancerul nu dă semne decât atunci când e târziu.

În unele cazuri, prea târziu. Copiii par absolut sănătoși, analizele de sânge (cele uzuale) sunt perfecte, toți mănâncă bine, au energie etc. Și doar în urmă unor întâmplări părinții descoperă cumplita boală… Fie se lovesc, fie fac vreo răceală care nu mai trece, fie devin un pic mai apatici…. Și ajung la spital unde primesc teribilul diagnostic.. Așa a fost în cazul lui Vlad și al majorității copiilor bolnavi pe care i-am întâlnit sau de care am auzit.

Copilașul ajuns ieri la Roma are un neuroblastom cu metastaze osoase……

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.