Madonna și Lady Gaga, în mijlocul unui nou conflict

0

Conflictul dintre Madonna și Lady Gaga continuă, de această dată, după ce un video cu Lady Gaga a devenit viral pe internet. În timpul turneului de promovare al filmului „A Star is Born”, artista spune „Pot fi 100 de oameni într-o cameră, iar 99 dintre ei să nu creadă în tine, dar ai nevoie doar de unul ca să-ți schimbe întreaga viață”.

Câteva persoane au observat că citatul pare destul de cunoscut. La începutul acestei săptămâni, Madonna a postat un Insta Story care o arată dând un interviu în anii `80 și spunând: „Dacă sunt 100 de persoane într-o cameră, iar 99 dintre ele spun că le-a plăcut, îmi amintesc doar de acea persoană căreia nu i-a plăcut”.

Diva pop a postat și o fotografie care a stârnit comentarii contradictorii între fanii săi și „micii monștri” ai lui Lady Gaga. „Pentru toți fanii lui Gaga în vârstă de 11 ani, căutați pe Google „Single White Female”, apoi veți înțelege de ce Madonna este supărată”, a scris un fan, în timp ce altul a răspuns „Ești puțin cam bătrână pentru astfel de jocuri”.

Tensiunea dintre cele două dive a pornit în urmă cu mulți ani. În 2012, Madonna a declarat public, despre Lady Gaga: „Cred sincer că mă menționează foarte mult în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.