Madonna şi-a scandalizat fanii dezvăluind că foloseşte „urinoterapia” ca tratament de frumuseţe

0

Supervedeta americană Madonna a primit un şuvoi de critici după ce a postat un videoclip în care îşi prezintă tratamentele de slăbire şi anti-îmbătrânire folosite după concertele sale, relatează miercuri online ziarul spaniol La Vanguardia.

Nu a trecut nicio o săptămână de la ultima controversă care o vizează pe Madonna iar diva pop devine din nou subiect de discuţii pe reţelele de socializare şi în media.

Rândul trecut polemica a fost suscitată de un fan care a dat-o în judecată pe artistă deoarece concertele sale din turneul Madame X au fost întârziate cu două ore şi vor începe de la ora 22:00, în loc de 20:00 cum fusese anunţat la punerea în vânzare a biletelor.

Acum scandalul a fost provocat de imaginile publicate de cântăreaţa în vârstă de 61 de ani pe contul său de Instagram, în care arată cum se recuperează după concertele sale extenuante.

În imagini o putem vedea pe divă cufundându-se într-o cadă plină cu gheaţă pentru a ameliora circulaţia picioarelor, iar apoi cum bea o ceaşcă din propria urină ca tratament de întinerire şi slăbire, potrivit propriilor mărturisiri.

„Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheaţă”, asigură ea înainte de a începe să soarbă dintr-o ceaşcă albă imaculată plină…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.