Madonna, criticată în urma show-ului de la Eurovision | Străine, Vedete

0

Ministrul israelian al Culturii, Miri Regev, a afirmat, diminică, că prezența steagului Palestinei pe spatele dansatorilor ce au însoțit-o pe Madonna pe scenă a fost o „eroare”.

Este o eroare, nu putem implica politica la un eveniment cultural, cu tot respectul pe care i-l port Madonnei”, a declarat Regev.

Ea a criticat și postul de televiziune public israelian Kan, care, potrivit acesteia, nu și-a îndeplinit corect misiunea permițând drapelului palestinian să apară pe ecrane.

Madonna nu a cedat apelurilor la boicot lansate la adresa sa de militanți pro-palestinieni, care au denunțat acest eveniment cultural ca urmărind să ascundă realitățile conflictului israeliano-palestinian.

Înainte de a urca pe scenă, prezentatorii galei au întrebat-o pe vedetă ce mesaj dorește să transmită cu ocazia concursului Eurovision.

Nu trebuie să subestimăm niciodată puterea muzicii de a aduce oamenii împreună”, a răspuns regina muzicii pop.

Nu se știe dacă Madonna știa că unii dintre dansatorii ei vor arbora, în timpul show-ului ei, drapelele israelian și palestinian.

De asemenea, în timpul anunțării rezultatelor, membrii trupei islandeze Hatari, cunoscuți pentru opoziția lor declarată față de ocuparea Teritoriilor palestiniene de către Israel, au afișsat bannere în culorile palestiniene.

Miri Regev a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.