Madonna a fost nevoită să amâne un concert din cauza unei accidentări

0

Turneul „Madame X” al Madonnei este cu adevărat spectaculos, mai cu seamă că are ca sursă de inspirație o perioadă destul de grea din viața artistei, în care nu se simțea chiar atât de bine cu propria persoană. Madonna a anunțat  însă faptul că este nevoită să își amâne concertul pe care trebuia să îl aibă în Brooklyn din cauza unei accidentări la genunchi.

„Din păcate, concertul Madonnei „Madame X” de la BAM Howard Gilman Opera House este amânat. Modonna se confruntă în aceste momente cu o accidentare la genunchi și trebuie să fie în repaus pentru următoarele trei zile,” a declarat un reprezentant oficial.

Cu toate acestea, nu a fost furnizată nici o informație legată de data la care ar trebui să fie reprogramat concertul. Madonna a postat în urmă cu câteva zile o poză în care voia să își asigure fanii de faptul că este bine. „Este greu pentru Madame X să recunoască faptul că este și ea om, făcut din carne și sânge și trebuie să stea trei zile pentru a se recupera. Nu sunt o lașă. Acest lucru mă doare mai mult decât vă imaginați. E timpul să dau jos acele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.