Macaulay Culkin, ”singur acasă” după aproape 30 de ani

0

Ajuns la 38 de ani, actorul este din nou singur acasă de Crăciun, de această dată într-o reclamă de senzaţie pentru Google Assistant, care are ca slogan „Pune-l pe Google să o facă pentru tine.

Deși are părul aranjat asemănător cu el al micuțului Kevin și poartă haine care amintesc de personajul din film, ipostazele în care e pus Macaulay Calkin în reclamă sunt diferite. El nu mai trebuie să îşi poarte singur de grijă în timp ce părinţii lui lipsesc, de această dată lucrurile sunt mult mai simple datorită dispozitivelor inteligente.

Actorul recreează într-o manieră extrem de amuzantă mai multe scene celebre din film, inclusiv cea în care hoții încearcă să-i spargă casa. De această dată, însă, nu mai este nevoie să-și folosească ingeniozitatea pentru a-i opri pe hoți, ci pur și simplu dă o comandă vocală asistentului său virtual şi treaba e ca şi rezolvată.

Citește și: EXCLUSIV/ „A fost șocul vieții când am aflat cine e Moș Crăciun!’. Răzvan Lucescu ne-a dezvăluit cum a descoperit, când era în clasa a III-a, că Mircea Lucescu, tatăl lui, este cel responsabil pentru cadourile de sub brad

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.