„Mă mai servesc de la domnul Cristi cu geci, pulovere și treninguri”

0

 

Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni, însă pe durata sarcinii aceasta nu și-a reînnoit garderoba. Cum a mai trecut printr-o sarcină, aceasta probabil că a refolosit hainele din acea perioadă. În plus, blonda a mărturisit că a recurs și garderoba partenerului său de viață, omul de afaceri Cristi Borcea.

„Fac şi acum sport, exerciţii uşoare cu profa Luminiţa Nicolescu. Mai merg şi la masaj şi la câte un tratament pentru hidratarea facială, dar destul de rar pentru că nu am timp. În ceea ce priveşte garderoba, nu mi-am cumpărat prea multe, ci doar câteva chestii care să ţină burtica. Mă mai servesc de la domnul Cristi cu geci, cu pulovere sau treninguri”, a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.

Cum mai mare puțin și naște, Valentina Pelinel a început deja pregătirile pentru bebeluși.

„Valentina mai are o lună şi un pic până va naşte. Au comandat deja mobilierul, totul la dublu. Adică două pătuţuri, două dulapuri, două mese de înfăşat. Au cumpărat şi hăinuţe, însă nu foarte multe aşa cum au procedat cu Milan. În ceea ce priveşte camera, ca şi culoare vor merge pe ceva neutru, clasic, un bej sau alb, nicidecum roz”, au declarat surse din preajma celebrei mămici.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.