Lupita Nyong’o și Michael B. Jordan au fost surprinși sărutându-se la Globurile de Aur, iar clipul a devenit viral dintr-un motiv foarte amuzant

0

Există cu adevărat o relație între Lupita Nyong’o și Michael B. Jordan? Cel mai nou video cu cei doi ar putea da impresia că da.

Însă lucrurile nu sunt niciodată așa cum par la prima vedere, sau la primele secunde din acest video de la Globurile de Aur, clip care a devenit deja viral.

Lupita Nyong’o și Michael B. Jordan au fost surprinși sărutându-se într-un lift la una dintre petrecerile organizate după decernarea Premiilor Globul de Aur, iar cea care descoperă relația celor doi este Danai Gurira, colega lor din „Black Panther”.

„Black Panther” nu s-a numărat printre câștigătorii de la Globurile de Aur 2019, însă actorii care au interpretat rolurile principale din peliculă, Danai Gurira, Lupita Nyong’o și Michael B. Jordan s-au distrat de minune atât la eveniment, cât și la petrecerea organizată de InStyle și Warner Bros.

Cei trei sunt protagoniștii celui mai amuzant clip pe care l-am văzut în ultima vreme, clip care a fost filmat într-un lift al hotelului Beverly Hilton. În video, Gurira deschide ușile liftului și îi descoperă pe Lupita Nyong’o și Michael B. Jordan sărutându-se. Și pentru că nu vrem să îți dezvăluim urmarea, te invităm să urmărești clipul până la final, mai jos. Îți garantăm că te…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.