Luminița Anghel a devenit gazdă pentru prietenii fiului ei. Face săptămânal petreceri cu copii

0

De când a devenit mamă naturală, într-un moment în care nu mai spera la o astfel de minune, viața Luminiței Anghel s-a schimbat complet. Artista a continuat să cânte. Nu a renunțat la joburi, însă și-a schimbat preocupările dintre concerte.

Interpreta îi alocă cea mai mare parte a timpului fiului său, Filip, care acum are șapte ani. Chiar și atunci când este obosită după o zi sau o noapte încărcată, artista nu spune „nu” când micuțul îi cere să se joace împreună.

Mai mult, de câteva ori pe lună, îi organizează lui Filip întâlniri la un loc de joacă sau acasă, cu colegii și prietenii. Iar ea face și pe gazda, și pe babysitterul. Tot Luminița este cea care-l ia pe la școală, soțului său, Silviu Dumitrache, revenindu-i însă misiunea de a-l duce la cursuri dimineața.

Relație rece cu fiul adoptat

Pe cât de apropiat îi este Filip, pe atât de îndepărtat îi e David, fiul adoptat, cu care Luminița a avut o serie de conflicte intens mediatizate. David Pușcaș dă vina pentru răcirea relației dintre ei pe cântăreață, care s-ar fi schimbat după ce s-a căsătorit cu actualul său soț.

„Eu cu mama eram cei mai buni prieteni. Făceam totul împreună. Nu existau secrete între noi. Și vorbeam despre absolut orice, de la droguri la orientare sexuală. Eu pe mama am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.