Luke Perry a fost îngropat într-un costum realizat din ciuperci | Străine, Vedete

0

Luke Perry s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral, la doar 52 de ani, după ce se logodise cu iubita sa cu care urma să se căsătorească. La două luni de la moartea sa, fiica sa, Sophie, în vârstă de 18 ani a făcut o dezvăluire interesantă pe contul său de Instagram. Aceasta a firmat că tatăl său a dorit să fie îngropat într-un costum biodegradabil, creație Coeio, costum despre care aflase că există cu puțin timp înainte să moară: ”Tatăl meu l-a descoperit și a fost extrem de încântat de asta. A fost îngropat în acest costum, așa cum i-a fost una dintre ultimele dorințe”, – a scris Sophie pe contul său de Instagram.

Se pare că acest costum realizat integral din ciuperci este biodegradabil și grăbește descompunerea, neutralizând toxinele din corp.

Luke Perry a fost căsătorit timp de 10 ani, între 1993 și 2003, cu actrița Rachel Sharp, mama fiului său Jack, de 21 de ani, și a fiicei sale, Sophie, de 18 ani. După divorț, acesta și-a găsit iubirea în brațele lui Wendy Madison Bauer (44), femeia care a stat lângă el până în ultima clipă de viață.

Sursă foto: arhivă

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.