Luis Fonsi a fost căsătorit cu o celebră actriță de telenovele, dar au divorțat cu scandal

0

Nu mulți știu că artistul a fost căsătorit cu actrița Adamari Lopez, cunoscută din telenovele precum „Pisica Sălbatică”, „Prietene și Rivale” sau „Dragoste Nebună”.

Luis Fonsi și Adamari Lopez

În anul 2003, Fonsi s-a îndrăgostit nebunește de Adamari și nu mult a fost până ce au început o relație serioasă.

Doi ani mai târziu, Adamari Lopez a fost diagnosticată cu cancer la sân. În acel moment, Luis Fonsi se afla în plin turneu internațional, însă nu a stat pe gânduri și l-a întrerupt pentru a fi alături de femeia iubită.

Ela fost alături de ea peste tot pe unde a încercat tratamente clasice, dar și experimentale. Lopez a fost internată în mai multe clinici din Mexic, Puerto Rico și Miami, iar artistul a fost lângă iubita sa în fiecare clipă.

Luis Fonsi și Adamari Lopez s-au căsătorit în 2006

În anul 2006, cei doi au decis să se căsătorească, după ce Damari a primit vestea că boala sa a intrat în remisie. Astfel, pe 3 iunie 2006, Luis și Adamari și-au unit destinele în Guaynabo, Puerto Rico, în cadrul unei ceremonii la care au participat mai multe celebrități, printre care și Joey Fatone, membru al formației N’Sync.

După patru ani de căsnicie, cuplul s-a despărțit și a divorțat, separarea acestora fiind învăluită în scandal. În acel moment, Lopez l-a acuzat pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.