Lucrurile pe care Cătălin Măruță nu le-a mai spus vreodată despre el și Andra. „Nu mai ai senzația că ți se cuvine”

0

 

Invitat la emisiunea Danei Săvuică, „E OK! să fii vedetă?”, Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a oferit amănunte mai puțin cunoscute despre el și partenera lui de viață, celebra Andra.

„Şi eu şi Andra am plecat de la 0. Andra este o persoană care a plecat de la Câmpia Turzii cu tatăl ei, ca să reuşească în muzică, visul ei fiind să devină artistă. Şi a muncit foarte mult pentru asta, iar când munceşti foarte mult pentru lucrurile pe care le obţii, nu mai ai senzaţia că ţi se cuvine. Devine totul o normalitate.

Eu am plecat de la Târgu Jiu, am venit la facultate în Bucureşti, am făcut radio, apoi am vrut televiziune, am muncit foarte mult. Şi eu şi Andra muncim foarte mult pentru a ajunge aici. Şi atunci, nu ţi se mai pare că eşti vedetă. Asta ne şi ţine foarte strânşi”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit okmagazine.ro.

Moderatorul TV a mărturisit că și-ar dori să petreacă mai mult timp cu soția sa și cei doi copii ai lor, David și Eva.

„De multe ori a însemnat să merg de la ora 7 dimineaţa, să plec la filmări, să mă duc la emisiune, iar după emisiune să plec la alte filmări. Normal că-mi doresc să stau mai mult cu copiii şi mă bucur de fiecare dată că eu sunt cel care îi duce la şcoală şi la grădiniţă, dimineaţa,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.