Lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă înainte de căsătorie

0

Iată cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le faci înainte de căsătorie:

1. Mergi la o întâlnire cu un tip necunoscut

Este unul dintre lucrurile pe care orice femeie trebuie să îl facă măcar o singură dată în viață. Este o experiență unică, așteptările tale pot fi confirmate sau nu, poate să fie ceva de vis sau de coșmar, amuzant sau plictisitor, dar cu siguranță va fi o întâlnire incitantă.

2. Descoperă ce te excită

Ai nevoie de ajutor ca să îți găseșți zonele erogene? Joacă-te cu un vibrator sau uită-te la filme porno. Te vei cunoaște mai bine pe ține însăți și vei cunoaște ce să îi spui partenerului tău că îți place și ce nu. De preferat este să ai mai multe experiențe sexuale și în final o să descoperi ce îți place cel mai mult. Dar nu uita să fii directă cu partenerul tău și să îi zici „îmi place când…”. O să-ți aprecieze abordarea directă, la urmă urmei bărbații nu au puteri supranaturale, nu citesc mintea femeilor.

3. Construiește-ți viața pe care ți-o dorești fără să ai un partener de viață

În acest mod, atunci când el va apărea în viață ta, tu o să fii deja pe picioarele tale. Nu o să depinzi de acesta și nu vei dori decât să ai alături pe cineva care te iubește pe tine și ale tale pasiuni.

4. Fă o listă cu 5 valori esențiale pe care partenerul trebuie să le aibă

De exemplu, vrei să găsești un partener cu o condiție socială bună și acest aspect este important pentru ține, trece-l pe listă ca o opțiune, nu drept o valoare. Lista pe care o faci inițial nu este bătută în cuie, dacă simți că valorile pe care vrei să le găsești la partenerul tău se schimbă, modifică lista. Sau dacă întâlnești pe cineva care nu corespunde listei, dar tu simți că este important pentru tine și că are ceva special, ar trebui să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.