Lucruri ciudate despre sex pe care, probabil, nu le știai

0

1. Unele persoane sunt mult mai legate de sex decât îți poți imagina

Un studiu al Universității Los Angeles din California arată că numărul de parteneri cu care ai întreținut relații sexuale îți influențează activitatea cerebrală. Oamenii de știință au scanat creierul voluntarilor în timp ce aceștia au privit diferite imagini, unele cu tentă sexuală, altele nu, și le-au pus întrebări legate de comportamentul sexual din ultimii ani. Rezultatul a fost următorul: persoanele care au avut o activitate cerebrală mai mare în timp ce au văzut imaginile erau chiar acelea care au avut mai mulți parteneri în trecut.

2.Un nivel scăzut al colesterolului îți oferă performanțe sexuale majore

Valorile mari ale colesterolului și proasta circulație a sângelui contribuie la disfuncția erectilă. Așadar, bărbații care iau medicamente pentru micșorarea valorii colesterolului pot să observe o îmbunătățire a perfomantelor sexuale după o anumită perioadă de tratament.

3. Femeile pot vorbi pe un ton mai sexy, bărbații, însă, nu reușesc

Universitatea Albright a efectuat un studiu pentru a descoperi dacă femeile și bărbații sunt capabili să își schimbe tonul vocii astfel încât să fie mai sexy. Femeile au reușit, însă bărbații nu. Când aceștia au încercat, rezultatul a fost exact contrar. Deloc atrăgător. Când femeile au un ton ușor mai gros, vocea este percepută ca fiind atrăgătoare. Conform studiilor, bărbații percep o voce ușor răgușită ca fiind un semnal de interes față de ei. .

4. Pilula contraceptivă poate influența preferințele femeii în materie de bărbați

Studiile arată că atunci când o femeie ia anticoncepționale este mai puțin atrasă de bărbații cu un nivel scăzut al testosteronului și trăsături fizice accentuate. Un alt studiu demonstrează că femeile care își cunosc…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.