Lovitură grea pentru Stephan Pelger. Prietena lui a murit

0

Stephan Pelger  a apelat la ajutorul specialiştilor, al familiei sau al prietenilor, după cum a mărturisit în platoul Star Matinal, pentru a traversa perioada grea.

„Anul a fost umplut de momente tragice. A început cu un accident al unei prietene, pe 1 ianuarie, după Revelion, aproape mortal. Apoi, a avut tata un atac cerebral. S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mine, după care a căzut mama pe scări şi şi-a fisurat coloana vertebrală. Iar, cel mai trist lucru dintre toate şi care nu se poate compara este moartea prietenei mele, la 29 de ani, de cancer. Au fost nişte momente foarte dure, dar mergem mai departe şi ne luptăm pentru a face lucrurile mai bune, pentru a avea un an mai bun, mai cu spor şi să sperăm că norocul vine şi pe strada noastră”, a mărturisit Stephan Pelger la Antena Stars.

În vara anului trecut, celebrul designer Stephan Pelger a fost bătut și jefuit în plină strădă. Imaginea cu acesta plin de sânge și vânătăi este șocantă. El a scris un mesaj pe contul de socializare, în care mărturisește că este recunoscător că a scăpat cu viață.

Citește și

Abia acum i-au luat carnetul și l-au trimis în judecată! La trei ani după ce a călcat-o pe Ana pe trecerea de pietoni și la o lună de la articolele din Libertatea, justiția s-a mișcat

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.