Lovitura dată de Disney lui Johnny Depp

0

Un producător Disney a declarat că Depp, în vârstă de 55 de ani, va înceta să-l mai joace pe căpitanul Jack Sparrow după 14 ani. Decizia a fost luată pentru ca franciza să aibă parte de un restart și de o împrospătare prin aducerea unor personaje noi.

„Vrem să aducem o nouă energie și vitalitate”, a declarat șeful producției Disney, Sean Bailey, pentru The Hollywood Reporter.

Ultimul „Pirații din Caraibe” în care a apărut Johnny Depp a fost „Dead Men Tell No Tales” în 2017, care a avut cel mai prost rezultat la box-office-uri.

Depp a jucat rolul principal în cinci filme pe o perioadă de peste 14 ani, iar seria a încasat peste 4,5 miliarde de dolari, devenind astfel cea de-a 12-a cea mai valoroasă franciză din istoria filmului.

În octombrie, scenaristul Stuart Beattie a vorbit despre plecarea lui Johnny și a dezvăluit că vor revizui toată franciza. „Cred că a avut o experiență grozavă. Evident, el și-a făcut personajul și a devenit personajul cel mai faimos al lui. Copiii din întreaga lume îl iubesc ca acel personaj, așa că sunt sigur că a fost grozav pentru el, a fost grozav pentru noi, așa că sunt foarte, foarte fericit.”

El a adăugat: „Cred că Jack Sparrow va fi moștenirea lui, este singurul personaj pe care l-a jucat de cinci ori, este personajul pe care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.