Loredana duce “Zaraza” acasă la Donald Trump, în America

0

Patria rap-ului și-a hip-hop-ului va primi o infuzie de muzică românească săltăreață în ultima lună de primăvară a anului viitor. Loredana și-a programat un turneu american alături de band-ul ei fabulos, Agurida, pentru că s-au înmulțit cererile venite de la românii stabiliți acolo care sunt topiți după muzica ei și spectacolele pe care le face.

„Zaraza”, „Lele”, „Apa” și „Zig Zagga” vor răsuna în Las Vegas, New York, Chicago, Detroit, dar și acasă la Donald Trump, în Washington. Iar agenda nu e gata. E foarte posibil să se adauge noi metropole americane la turneul Loredanei, fiindcă echipa ei încă lucrează și stabilește locuri și date.

Loredana nu va călători „light” către America, cu bagaje, band și atât. Cântăreața își va lua cu ea de aici și apoi va căra de-a lungul SUA, din metropolă în metropolă, propriile decoruri și echipamentul tehnic, ne asigură organziatorul turneului, promoterul concertistic Bebe Mihu.

America este una dintre țările preferate ale vedetei de 38 de ani, însă și una în care cântă foarte rar, din pricină că un turneu peste Ocean e greu de organizat și implică foarte mari cheltuieli. Ultima vizită „de lucru” a Loredanei în Statele Unite a avut loc în urmă cu 10 ani, la un eveniment dedicat românilor din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.