Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, înlocuiți de la „Asia Express”. Cine le-a luat locul coprezentatorilor

0

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cele două vedete pe care le-am putut vedea în rolul de coprezentatori ai emisiunii „Asia Express” în cel de-al doilea sezon, au fost înlocuiți. Cel care le va lua locul în cel de-al treilea sezon este chiar Oase, care a reușit să câștige competiția.

Așadar, în sezonul cu numărul trei, pe Drumul Comorilor, alături de Gina Pistol, va pleca Oase, câștigătorul concursului din sezonul doi.

După ce a trecut cu bine prin experiența de concurent, Oase va începe de această dată o nouă aventură.

„Am emoţii la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea. 

Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experienţa Asia Express, m-am bucurat aşa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă.  Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine şi Taiwan, la pachet cu tot felul de poveşti despre aceste locuri”, a dezvăluit Oase.

Gina Pistol va fi în continuare prezentatoarea Asia Express și pe Drumul Comorilor.

„Anul trecut, am crezut că după un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.