Liviu Vârciu și Anda Călin o vor filma pe Anastasia când primește darurile

0

La Crăciunul trecut, Anastasia era prea mica, avea doar patru luni, când părinții ei așteptau, fericiți, momentul deschiderii cadourilor de sub brad.

Între timp, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au despărțit dar, de dragul fetiței lor, și-au programat să petreacă împreună Crciunul.

„Anul trecut nu a venit Moș Crăciun, ea nici nu ar fi înțeles despre ce e vorba. Cu toate că am stat toți trei împreună, am făcut bradul, i-am dat globuri… Ea era foarte mica, avea doar patru luni. Acum cu siguranță vom face asta tot împreună și o voi filma”, a declarat bruneta pentru Libertatea.

Anda și-a luat câteva măsuri de precauție pentru ca fiica ei să nu tragă de globuri: un brad mai înalt, la care să nu ajungă!

„Ei nu prea-i plac jucăriile. În schimb, trage de orice ce nu e jucărie, de linguri, cablul, scaune”, ne-a explicat bruneta, spunându-ne și cum a descoperit cadoul perfect pentru cea mică:

„Prietena mea are un pian cu microfon. Când suntem în vizită, încontinuu se duce la el, ia microfonul și țipă-n el. I-am zis: și tu vrei să fii cântăreață? Dacă asta își va dori, o vom susține în orice”, a adăugat aceasta.

Prepară special sarmale pentru pitica sa

Fiica Andei și a lui Liviu Vârciu va simți că e Crăciun și pentru că mami îi va da să guste din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.